Veli Görüşleri

Anasayfa   Okulumuz   Veli Görüşleri

Görüş Bildir

Erim KILINÇ

Okulun sağladığı ilgi ve eğitimden memnunum. Akademik başarısının sağladığı olumlu etkilerden memnun olduğumu söyleyebilirim. İngilizce başarı durumunun iyi olmasından DA gayet memnun olduğumu belirtmek isterim. TEOG sınavına hazırlanırken öğrencilere sunulan programları gayet yeterli ve verimli buluyorum. TEOG başarısının önemli düzeyde yüksek olması okulu tercih sebeplerimizden birini oluşturuyor. Öğrencim sosyalliğe de önem verdiği için sosyal kulüp seçimleri ile yakından ilgileniyoruz. Öğrencim spor faaliyetlerinde basketbol seçmelerine katıldı ve çok mutlu olduğunu bizlere dile getirdi. İdari kadro olsun, öğretmenler olsun genç, pozitif, samimi ve güler yüzlüler. İletişim konusundaki memnuniyetimiz okulu daha çok sevmemizi ve motive olmamızı sağlıyor. Bahçeşehir Koleji’nde ikinci senemiz ve süre gelen memnuniyetimizden ötürü lise döneminde de Bahçeşehir Eğitim Kurumları’nı düşünüyoruz. İlgilenen tüm veli adaylarına Bahçeşehir Koleji’ndeki eğitim imkânlarını tavsiye ediyorum.

&